SVT bundelt krachten in
nieuw hoofdkantoor in Den Bosch

We bundelen krachten in nieuw hoofdkantoor in Den Bosch
Wij, SVT, het strategische branding- en designbureau met meer dan 35 jaar ervaring in innovatie binnen retailbranding en spacial design, verhuizen van Amsterdam naar Den Bosch. We zijn sinds 2022 een belangrijk onderdeel van het NRG-bureaunetwerk en bundelen vanaf februari 2024 onze krachten met Crossmarks in De Gruyter Fabriek op Veemarktkade 8 in ’s-Hertogenbosch.

Strategische stap gericht op toekomst
De verhuizing markeert niet alleen een fysieke verschuiving, maar ook een strategische stap als onderdeel van het groeiende NRG-bureaunetwerk. Een netwerk samengesteld uit specialisten op het gebied van strategie, creativiteit, technologie en online innovatie. Deze specialisten delen een gezamenlijke visie, een passie voor merk & retail en werken nauw samen om de toekomst van retailers vorm te geven. Naast SVT behoren de bureaus Crossmarks, Nowmads, Applepie, Matters Most en Retailsupport Team tot dit netwerk.

We bundelen samen met Crossmarks onze krachten in De Gruyter Fabriek. Op deze iconische en centrale locatie benutten we elkaars specialismen optimaal en werken we interdisciplinair samen, maar blijven we onafhankelijk en onze eigen expertises inzetten voor klanten.

Neem voor meer informatie contact op met Albert Top: +31654223897 of albert.top@newretailgroup.nl.

Wil je meer weten over
wat SVT en NRG voor jouw
retailmerk kunnen betekenen?

Laat een bericht achter