We delen onze kennis graag. Deze hebben we gebundeld in de boeken 1:1, de essentie van retail branding en design en 100% Service.
1:1, de essentie van retail branding & design

‘1 op 1’ gaat over alle facetten van retail branding, van formuleontwikkeling die rekening houdt met alle factoren die van invloed zijn op het winkelen, tot de 1 op 1 relatie met de klant.

Het boek is de opvolger van Michel van Tongeren’s succesvolle eerste boek, Retail Branding. Nu gaat hij vooral in op hoe retailers continu alert kunnen zijn op veranderingen en kansen in de markt, hoe je een diep inzicht kunt krijgen in je merk en hoe je dit vervolgens kunt vertalen naar een perfect opererende winkelformule.

Interesse?

Neem contact op
100%
Service

100% Service, de formule voor succes, is een van de weinige boeken over klantgerichte innovatie toegespitst op de publieke sector.

In het boek introduceren we de Serviceformule: een nieuwe manier van denken en werken om dienstverlening in de publieke sector te innoveren. Maaike van Rooden heeft het boek samen met Hanneke Kunst, Martine Vos en Eleonora Swart geschreven: vier auteurs met elk hun eigen achtergrond en expertise.

Meer weten?

Neem contact op