Branding- en designbureau

SVT is een strategisch branding- en designbureau, gespecialiseerd in retail. We ontwikkelen innovatieve concepten en formules voor retail, horeca, zorg- en serviceorganisaties.

Bekijk ons werk
We helpen je strategische uitgangspunten te bepalen en deze te vertalen naar een omgeving waarin je merk (fysiek of online) connectie maakt met de klant. We ontwikkelen merk en formule van strategie tot (ruimtelijk) ontwerp, van identiteit tot communicatie. Dat doen we graag samen met onze opdrachtgever – en interdisciplinair.
  • Branding
  • Merk & strategie
  • Customer journey
  • Concept & formule
  • Visuele identiteit
  • Retaildesign
  • Instore communicatie
  • Onderhoud & monitoring
  • Wayfinding
SVT is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in retail branding en design. We ontwikkelen innovatieve concepten en formules voor retail, horeca, zorg- en serviceorganisaties.

Omnichannel retail prikkelt alle zintuigen. Het is een samenspel van veel factoren en disciplines, die allemaal tegelijk zichtbaar worden. Daarom zijn wij een multidisciplinair ontwerpbureau met consultants, grafisch- en ruimtelijk ontwerpers. Zo weten we zeker dat de hele retailformule, één volledig geïntegreerd verhaal wordt. We hechten veel waarde aan samenwerking en betrekken onze opdrachtgever zoveel mogelijk: jullie zijn immers degenen die de nieuwe formule moeten uitdragen en doorleven.

Team
Ben jij retailconsultant, merkenbouwer, projectmanager, ontwerper, illustrator of heb je geweldige kwaliteiten waar je ons mee kunt versterken? Stuur ons een bericht

30 jaar innovatie in retail en design

In de afgelopen 30 jaar hebben we aan de wieg gestaan van vele retailconcepten in binnen- en buitenland. Dit hebben we enkel kunnen bereiken door te blijven innoveren: we zijn continu op zoek naar trends, innovatie en nieuwe ontwikkelingen: de next step in retail. Wil je gevoed worden met inspiratie, of meer awareness bereiken binnen het team? Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in retail middels een trendpresentatie of retailsafari op maat. We komen graag langs!

P.S.: We hebben onze kennis gebundeld in de boeken ‘1:1, de essentie van retail branding en design’, en het boek ‘100% Service’.

Bekijk onze boeken

Wil je ook een iconisch merk worden of de connectie met je klant versterken?

Laat een bericht achter