Professionals in retail, branding en design

SVT is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in retail branding en design. We ontwikkelen innovatieve concepten en formules voor retail, horeca, zorg- en service-organisaties.

 

De sterke combinatie van kennis en design maakt ons uniek in de markt. Of je ons nu inschakelt voor een nieuwe winkelformule, een verbeterd zorgconcept, een mind-blowing merkverhaal, een commerciële routing of een vernieuwend interieurconcept; alles begint met een goed plan. Design geeft vorm aan de gedachte. Wie ben je, waar sta je voor en waar wil je heen? 

'We zitten met onze neus in Amsterdam, 
met onze ogen in New York, maar met ons
hoofd in Appingedam.'

Multidisciplinair

ontwerpbureau in Amsterdam

SVT Branding + Design Group is gevestigd in twee oude pakhuizen aan het Entrepotdok in Amsterdam. We zitten met onze neus in Amsterdam, met onze ogen in New York, maar met ons hoofd in Appingedam.

 

Al 30 jaar observeren we consumenten: de klanten van onze klant. Hierdoor zijn we in staat retailers te helpen met een waardevolle positionering in de continu veranderende wereld.

Omnichannel retail prikkelt alle zintuigen. Het is een samenspel van veel factoren en disciplines, die allemaal tegelijk zichtbaar worden. Daarom zijn wij een multidisciplinair ontwerpbureau met consultants, grafisch- en ruimtelijk ontwerpers. Zo weten we zeker dat de hele retailformule, één volledig geïntegreerd verhaal wordt. We hechten veel waarde aan samenwerking en betrekken onze opdrachtgever zoveel mogelijk: jullie zijn immers degenen die de nieuwe formule moeten uitdragen en doorleven.

30 jaar innovatie

in retail en design

SVT staat voor Van Santen, Vollebregt, Van Tongeren: de drie oprichters van het ontwerpbureau. Michel van Tongeren is nog steeds lid van de directie, samen met Frank Schoeman en Maaike van Rooden.

 

In de afgelopen 30 jaar hebben we aan de wieg gestaan van vele retailconcepten in binnen- en buitenland. Dit hebben we enkel kunnen bereiken door te blijven innoveren: we zijn continu op zoek naar trends, innovatie en nieuwe ontwikkelingen: de next step in retail. Wil je gevoed worden met inspiratie, of meer awareness bereiken binnen het team? Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in retail middels een trendpresentatie of retailsafari op maat. We komen graag langs!

P.S.: We hebben onze kennis gebundeld in het boek 1:1, de essentie van retail branding en design. Bekijk het hier!

CONTACT

Klaar voor de next step of op zoek naar een heldere stip op de horizon?

Neem contact met ons op!

retail consultant design

MICHEL VAN TONGEREN

MANAGING DIRECTOR

[email protected]

retail consultant design

FRANK SCHOEMAN

CREATIVE DIRECTOR

[email protected]

Bedankt! Bericht verzonden.