• SVT branding + Design group

HAPPY NEWS! Nieuwste ANWB winkel + café geopend!

Het gloednieuwe ANWB-café en de winkel in de Neudeflat in Utrecht zijn afgelopen donderdag geopend. Het nieuwe concept van ANWB is een inspirerende ontmoetingsplek geworden waar naast de verkoop van producten ook van alles te doen is.


De ANWB, 135 jaar geleden opgericht in Utrecht, heeft de begane grond en de eerste verdieping van de Neudeflat flink verbouwd.


De winkel is volgens een nieuw concept opgebouwd, met een nieuwe indeling, veel interactiviteit en multimediatoepassingen. Woordvoerder Ad Vonk: “We willen nog interactiever worden met onze leden die vragen hebben en met elkaar praten over wat ons als vereniging bezighoudt, zoals mobiliteit en toerisme.”


In de winkel kunnen bezoekers met een VR-bril alvast enkele reisbestemmingen ‘ervaren’. Ook is er informatie te krijgen over vakanties en verre reizen, en zijn deze direct te boeken. Tevens is er een speciale ruimte waar presentaties, lezingen of workshops gehouden kunnen worden. Het ANWB-café is daarnaast ook gewoon open voor koffie en thee en kijkt uit over de Neude. Het café zal ook het startpunt zijn voor stadswandelingen door Utrecht.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven