Intratuin opent flagship store in Deventer

Op 1 maart 2019 opent Intratuin de deuren van een gloednieuwe flagship store in Deventer. Het aanbod is vertrouwd maar de winkelformule ging volledig op de schop en draait om een letterlijk groene lifestyle. In de nieuw gebouwde winkel van 9000m2 kunnen klanten terecht voor (buiten)planten, (tuin)meubels, dieren(benodigdheden) en (woon)accessoires maar kunnen ze ook van alles leren over thema’s als ‘leven in de tuin’. Een oranjerie op het buitenterrein biedt ruimte aan afwisselende workshops, in de Groentetuin worden verse groenten en fruit verkocht en bezoekers kunnen in de Proeftuin eten uit de lokale kas. Een bezoek aan deze gloednieuwe flagship store levert, naast inspiratie, ook kennis op over de natuur in de vorm van groene weetjes, adviezen en inspirerende verhalen.

Twee verschillende routes

De nieuwe Intratuin vestiging in Deventer herbergt voor het eerst de geheel vernieuwde formule waar Intratuin, SVT Branding + Design Group en Breddels Architecten ruim 5 jaar aan hebben gewerkt. Omdat de gloednieuwe Intratuin vestiging is opgebouwd uit verschillende conceptstores, stappen bezoekers letterlijk een lifestyle ‘magazine’ binnen waarin je als het ware door de verschillende rubrieken loopt. Dit nieuwe concept sluit aan bij de veranderde samenleving waarin enerzijds snelheid en gemak en anderzijds beleving belangrijke wensen zijn van de consument. Om daaraan tegemoet te komen is een korte route gemaakt voor de snelle, doelgerichte koper en een uitgebreide route met gevarieerde afdelingen voor Intratuin-fans die uitgebreid komen winkelen. Bovendien begint de inspiratie al op het parkeerterrein waar vakkundig aangelegde voorbeeldborders voor inspiratie zorgen.

Alle smaken

Of je nu gaat voor een geurende tuin, een bodem bedekkende border, een levende tuin of een schaduwtuin, Intratuin bedient alle smaken. Vestigingsmanager Twan Jongbloets van Intratuin: “We zijn ontzettend trots op deze sfeervolle opzet, waarin bezoekers als het ware steeds een andere wereld betreden. Ons uitgebreide assortiment en bijbehorend vakmanschap komen zo nóg beter tot hun recht en bezoekers vinden makkelijker de planten, gereedschappen, tuinmeubelen of woonaccessoires die écht bij hun smaak en wensen passen.” Naast groen van hoge kwaliteit en accessoires voor het interieur en exterieur, kunnen mensen terecht voor diverse workshops. Ook op de winkelvloer zelf, bij ‘Leven in de Tuin’ worden handige tips & tricks gegeven over het aantrekkelijk maken van de tuin voor vlinders, bijen, insecten en vogels. Bij het ‘Bloematelier’ kunnen bezoekers zelf een plukboeket samenstellen (of de bloemstylisten doen het voor je) en bij ‘Eten in de Proeftuin’ staan gerechten met seizoensgebonden producten uit op het menu. En op de uitgebreide dierenafdeling kan er geknuffeld worden met de huiskonijnen. Een bezoek aan de nieuwe Intratuin in Deventer is met recht een uitje voor het hele gezin.

Beleven met al je zintuigen staat dan ook centraal in de gloednieuwe flagship store van Natuurlijk! Intratuin.