LOTS

Zo wil ik wonen

Lots gaat over ‘veel’ volgens Lotte Eijerkamp, de hoofdinkoopster die haar eigen shop in shop heeft. Een winkel die aansluit bij het tempo van de stad met aansluitende merken als HAY en Woud. Zo weet Lots mee te doen met hedendaagse spelers als Bolia, Made.com en FonQ.

Eijerkamp Zutphen

Logo design, branding, visual identity, store concept & design, customer journey, instore communicatie

Voor nieuwe generaties spreekt Lots tot de verbeelding: ‘zo wil ik leven, zo wil ik wonen…ik wil alles wel hebben!’ Voor klanten met een andere smaak, is Lots de levende bevestiging dat Eijerkamp weet wat er speelt in de woon- en interieurwereld. Iedereen is deelgenoot van het hele scala aan mogelijkheden.
We ontwikkelden een shop in shop in Zutphen met de mogelijkheid om in de toekomst als ‘stand alone’ succesvol in een stadsomgeving te verschijnen. Een geheel eigen visuele identiteit, tone of voice en winkel. Met een sfeervolle combinatie van accessoires, meubelen en merken. Embrace the city lifestyle. Met Lots!

Lots is een shop in shop concept dat een jeugdig deel van de klanten aanspreekt en tegelijkertijd Eijerkamp als eigentijds merk neerzet bij álle bezoekers. Wil je ook vernieuwen van binnenuit?

Neem contact op

Wil je ook een iconisch merk worden of de connectie met je klant versterken?

Laat een bericht achter