GAMMA

Iedereen kan klussen met een beetje hulp

Iedereen kan klussen, met een beetje hulp. GAMMA is de formule die je het beste helpt om klus zelf tot een goed einde te brengen. GAMMA maakt winkelen makkelijk en leuk, en biedt een winkelbeleving waarmee je echt vooruitkomt.

o.a. Deventer, Amstelveen

Branding, store concept & design, customer journey, instore communicatie, lay-out

In een bouwmarkt wil je als onervaren doe-het-zelver bij de hand genomen worden en het vertrouwen krijgen dat je deze klus aankan. De meer ervaren klusser wil liever niet gestoord worden, de eigen weg vinden en eventueel snel antwoord krijgen op een gerichte vraag. Beide navigeren vlot door de nieuwe GAMMA winkel en krijgen advies bij de ‘Vraag het GAMMA-balie,’ in het hart van de bouwmarkt.
Een navigatielint leidt je door de winkel van afdeling tot afdeling, met in het hart: het verfplein en het tuinplein. Hier gaat het om inspiratie en activatie: je krijgt er echt zin om je huis of tuin onder handen te nemen. Als een hoefijzer om de centrale pleinen heen liggen de voorkeurswerelden, zoals gereedschap, vloeren en opbergen. Tegen de achterwand ligt het meer magazijnachtige ‘straight’: stellingen met spullen en materialen, makkelijk te vinden en verzamelen. Precies zoals iedereen dat graag heeft bij een echte bouwmarkt.

“Alles in de GAMMA winkel voelt alsof het is afgestemd op het klusniveau van de klant. Hoe kantel je jouw formule nog veel meer van aanbod naar vraag?”

Neem contact op

Wil je ook een iconisch merk worden of de connectie met je klant versterken?

Laat een bericht achter