Dille & Kamille

Een oase van rust en harmonie

Dille & Kamille wil vanuit de kracht van natuurlijke eenvoud zoveel mogelijk mensen inspireren om bewust en harmonieus te leven. “Geniet van wat is, vind rijkdom in eenvoud en ontdek schoonheid in de kleine dingen van elke dag.”

o.a. Amsterdam, Leiden, Keulen

Branding, storytelling, instore communicatie, zelfscan, retaildesign klein winkelformaat

De klant vindt bij Dille & Kamille een oase in onze voortrazende en veel van ons vragende wereld. Wanneer je binnenkomt bij Dille & Kamille stap je in een ander universum, een van onthaasting en geborgenheid, met aandacht voor het menselijke en het spirituele. Met de producten, het advies en de beleving die je uit de winkel meeneemt, breng je dat gevoel ook bij je thuis.
Binnen het designconcept zetten we de ontastbare elementen van het merk om in een winkelervaring waar je enerzijds rust en anderzijds gezonde energie van krijgt. Natuurlijke vormen en materialen blijven overeind. De routing brengt je van wereld naar wereld, waar je per onderwerp verdieping vindt en consequent en consistent het Dille & Kamille-gevoel ervaart. Meer communicatie in geheel eigen (bescheiden) stijl geeft Dille & Kamille de mogelijkheid kennis te delen en te inspireren.

“In de Dille & Kamille winkels is de mentaliteit van het merk voelbaar in elk detail. Benieuwd hoe we jouw merkidentiteit laten samenvallen met de belevingswereld van de kant?”

Neem contact op

Wil je ook een iconisch merk worden of de connectie met je klant versterken?

Laat een bericht achter