If you invest in beauty, it will remain with you all days of your life - Frank Lloyd Wright

CONTACT

Voor nadere kennismaking kunt u contact opnemen met Michel van Tongeren (michel@svt.nl), Frank Schoeman (frank@svt.nl) of met Maaike van Rooden (maaike@svt.nl).

SVT Branding & Design Group
Entrepotdok 27
1018 AD Amsterdam
Nederland

Telefoon  +31(0)20 553 50 50
Fax          +31(0)20 553 50 53
E-mail      info@svt.nl
KVK         Amsterdam 33188436

Vacatures

Vacature: 3D RETAIL DESIGNER

 

SVT heeft een plekje vrij! We zijn op zoek naar een creatief & bevlogen 3D RETAIL DESIGNER met frisse ideeën en goede communicatie-skills. Met ons bureau zorgen we ervoor dat retail leuk en verrassend blijft. SVT Branding + Design Group is steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de next step in retail te zetten, consumenten te verleiden en hun behoeften te voorzien. Wil jij retailers helpen om hun toekomst succesvol tegemoet te gaan? Kom dan ons team versterken.

 

Ons wensenlijstje:

 

Je bent creatief, conceptueel denkend, hebt uitgesproken ontwerpkwaliteiten en je presenteert je vernieuwende ideeën met overtuiging. We houden van nieuwsgierige, pro-actieve & enthousiaste personen met een eigen visie. Het zou fijn zijn als je stress-bestendig bent en goed kunt samenwerken. Kennis van VectorWorks, SketchUp en Creative Suite is belangrijk.

 

In deze rol weet jij een retailmerk tot leven te brengen in een allesomvattende winkelbeleving, die de zintuigen prikkelt en de klanten een verrassende omnichannel customer journey biedt. Het ontrafelen van deze formule-complexiteit, maar tegelijk de formule als één geheel blijven zien, is één van de competenties die retail designers beheersen.

 

Je zult altijd in multidisciplinaire projectteams werken, samen met graphic retail designers, brand consultants en de creatief of strategisch directeur. Het is daarom belangrijk dat je expert in je eigen vakgebied bent, maar ook goed kunt samenwerken en discipline-overstijgend kunt denken, zodat we samen state-of-the-art klantervaringen en retailconcepten ontwikkelen.

 

Een aantal werkzaamheden en eigenschappen op een rij:

 

  • Je weet het team en de klant te inspireren met jouw vernieuwende ideeën
  • Je ontwikkelt concepten, die de merkessentie van een retailer visualiseren en de klantervaring centraal stellen
  • Je ontwerpt o.a. winkel-layouts, de routing, winkelinterieurs en maakt moodboards
  • Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken
  • Je hebt een goed inlevingsvermogen
  • Je kunt je gedachten/ontwerpen overtuigend presenteren of verdedigen
  • Je bent nieuwsgierig naar wat er gebeurt in retail

 

Wat kun je verwachten van ons:

 

We bieden een fijne werkplek met leuke collega’s, aan het Entrepotdok in Amsterdam. Met elke dag een lekkere lunch en (al dan niet) goede muziek op de achtergrond. We zijn creatief en relaxed maar nemen ons werk serieus!

 

SVT Branding + Design Group is als een van de weinige in Nederland gespecialiseerd in branding, strategie en het ontwerp van omnichannel retailformules. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit drie sectoren: food, non-food en service retailing. We werken voor zowel start-ups als toonaangevende retailers. We kunnen met zekerheid zeggen dat je altijd je eigen werk in de winkelstraat zal kunnen bewonderen! Neem een kijkje op onze website voor meer info en onze projecten: www.svt.nl
Zie je het al voor je?

 

Solliciteer dan snel! We ontvangen graag een persoonlijke motivatie, cv en portfolio, dit mag je sturen naar Frank Schoeman (vacature@svt.nl). Succes en hopelijk tot snel!

If you invest in beauty, it will remain with you all days of your life - Frank Lloyd Wright

CONTACT

Voor nadere kennismaking kunt u contact opnemen met Michel van Tongeren (michel@svt.nl), Frank Schoeman (frank@svt.nl) of met Maaike van Rooden (maaike@svt.nl).

SVT Branding & Design Group               Tel             +31(0)20 553 50 50
Entrepotdok 27                                        Fax            +31(0)20 553 50 53
1018 AD Amsterdam                               E-mail        info@svt.nl
Nederland                                                KVK           Amsterdam 33188436